Posted on

cannaseeds dk

STARTPRIS FRA € 25 EURO

Om du er en spirende nybegynder, en med erfaringn og grønne fingre eller en cannabis-feinschmecker, så kan du være sikker på, at Royal Queen Seeds har de cannabisfrø, som du har brug for. Vi har et massivt udvalg af prisvindende feminiserede, automatisk blomstrende og CBD-sorter, så vær sikker på, at du tjekker vores udvalg!

SE VORES SORTIMENT AF CANNABISFRØ AF HØJ KVALITET

Netop derfor stræber vi efter at levere det bedste udvalg af cannabisfrø i Europa! Med en tilstedeværelse på nettet, der kun går stærkt fremad, i kombination med cannabisfrøbutikker i Barcelona og Amsterdam er vi en af de hurtigst voksende selskaber med cannabisfrø i Europa.

Du finder mange prisvindende feminiserede og automatisk blomstrende cannabisfrø i vores katalog. Med et udbud af frø, som omfatter Northern Light, Shining Silver Haze, OG Kush, White Widow og Skunk #1 har Royal Queen Seeds marihuana af høj kvalitet til alle. Har du brug for medicinske cannabisfrø? Dem har vi naturligvis også. CBD-cannabisfrø er ingen mangelvare, men du kan også få CBD-olie. Og glem ikke vores almindelige cannabisfrø, som er en god kandidat som moderplante.

Her hos Royal Queen Seeds startede vi selv ud som cannabisdyrkere i Holland og ved derfor en ting eller to om cannabisfrø af høj kvalitet. Om du dyrker søvnige Indicaer, skarpe Sativaer, potente medicinske sorter eller endda CBD, er din marihuanahøst i sidste ende kun så god som dine frø.

GG#4 x GG
Super hard nuggets!

FAST ERLY VERSION
Very robust outdoor strain

Otto II F3
(PHOTO/REG)

GG#4 x GG
Super hard nuggets!

Skywalker x Alien vs. T.
Awesome outdoors

CBD – LOW THC
Effective outdoor strain